maandag 4 december 2006

Nog even geduld

4 december 2006
Nog effe wachten maar het duurt niet zolang meer want big brother is watching you!!!
Ik heb Diana net gesproken en de nachten voor haar worden me toch zwaar vertelde ze me, ze kan niet meer op haar rug liggen, en als ze zich op haar linker zij wil verplaatsen dan moet ook de buik mee getakeld worden, maar dan met gevolg dat haar brandendmaagzuur weer opspeeld, dus kiest ze ervoor om op haar rechterzij te gaan liggen dan komt er een zenuw in haar been kijken die een verdoofd gevoel in haar benen geeft. het kindje ligt dan waarschijnlijk zo op deze zenuw die het dan afkneld.. dus al met al geen pretje om naar bed toe te gaan.
Diana wilt eigenlijk even langs de kapper, maar heeft wel zoiets van tja ik kan het ook best na de bevalling doen want ja tegenwoordig zijn de wachttijden bij de kapper ook al niet zo kort meer. dus Diaan gaat met een eventueel staartje in de haren de bevalling tegemoet.. kan ook heel erg goed hoor Diaan. lekker na de bevalling een oppas regelen en dan jezelf lekker laten verwennen bij de schoonheidsspecialist en de kapper. verder doet Diana het lekker rustig aan zo op een dag..een afwasje, een dweiltje, effe stofzuigen en dan weer rusten. ze zegt zelf nou laat het kindje maar komen hoor het is nu wel welletjes geweest.
Vanavond zouden ze naar de yoga gaan, maar ze heeft besloten om het maar af te bellen omdat het toch voor haar niet echt meer ontspanning is. die anderhalf uur zitten op de grond is namelijk niet meer voor gevorderde zwangere Diana weggelegd. die buik zit in de weg nu dus het wordt lekker voor de buis haar programma’s kijken goed zo lekker rustig aan hoor..
Morgen wilt ze nog wel gaan zwemmen want dat doet haar dus heel erg goed, het gewicht van haar buik wordt dan ook een beetje weggenomen door dat lekkere water. nu maar hopen voor het zwembad dat hier de vliezen niet gaan breken.. zou een bak zijn he.. maar okxe9 als het zo moet zijn, dan is het zo. nou dat was hem weer een kleine update, ik wens iedereen veel leesplezier en wij wachten geduldig af doei doei kus Lyd en de boys xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten