donderdag 3 augustus 2006

Laatste poging! Echo

1 aug was het zover , voor de derde keer de 20 weken echo.
Zelf hadden we er niet veel vertrouwen in omdat de kleine steeds heeeeeeeeeeel eigenwijs verkeerd ligt of omgedraaid of  te diep ..... in elk geval niet zoals ze de kleine willen hebben voor de echo.
maaaaaaaaaaaar wonder boven wonder lag ons kleintje nu iets beter en hebben ze de openstaande dingen verder kunnen invullen, het ging voornamelijk over het hoofd.
Alles zag er goed en prima uit, het aangezicht was lastig want ukkepuk keek weer eens naar links, maar met veel moeite kreeg ze toch xe9xe9n neusgat in beeld en dat was voldoende voor het zien van een eventuele hazenlip.
Maar dat was allemaal netjes gesloten. Dus nu wachten tot over een week of 4.5 dan ben ik ongeveer 27 weken en laten we nog een mooie 4d echo maken die is al betaald alleen de afspraak maken nog omdat de eerste keer rond de  18.5 week was doen we deze laatste echo rond de 27 a 28 weken dan is de kleine lekker groter en voller. Over Voller gesproken mama  Diana is dat zeker wel, want  ze weegt inmiddels al 84!!!! hahahahaha was iets voor de zwangerschap nog 67!!!! dus tel uit je winst, ach ik moet nog maar tot dec dus.........
gr diana

Geen opmerkingen:

Een reactie posten