woensdag 23 januari 2008

Yannick 13 maanden oud

Fotos_bruiloft_eigem_camera_152 applaus voor mama !!

Met onze grote jongen gaat het heel erg goed.
Hij ontwikkeld zich heel erg snel, loop bijna alleen, vanaf nog net geen 8 maanden liep hij al vlot rond tafels en stoelen , en heel stevig maar nu is hij 13 maanden en eigenlijk nu pas sloopt ie bijna alleen, tenminste hele stukken alleen met stijve armpjes naast zich, maar hij loopt.
Nu duurt het niet lang meer elke dag stap ie meer en meer alleen.
Yannick is een echte jongen dat blijkt wel en niet bang!!
Je kunt hem op het moment geen sec uit het oog verliezen want dan zit meneer of boven aan de trap binnen 1 min heeft hij alle trappen hier in huis allen beklommen niet normaal, en haal hem maar niet weg want dan is het huis te klein schreeuwen schreeuwen.dat zou hij het liefst doen elke dag trappen klimmen en weer om,hoog en hij weet precies hoe hij omlaag kan, even draaien en beentje laten zakken en hups daar gaat ie, hebben wij hem echt nooit voor gedaan hoor !!
Net zoals elke dag op tafel klimmen en geen laag tafeltje neeeeeeheeeeeeeeeeeeeee de grote tafel onze eethoek, dan denken jullie hoe komt hij er dan op, nou die tafel is van massief hout met massief stoelen meneer krijgt het gewoon voor elkaar om met een hand een stoel ( en die is echt zwaar geloof me) opzij te schuiven en zo hup hup via d stoel hupssss op tafel en zwieren maar met de lampenkap, en nogmaals haal hem maar niet weg want dan verbreek je zijn pret. ook nog iets is de keuken la dat is een extra grote la je kent die wel hij rukt hem open smijt alles wat er in zit op de grond, mixer, pakken macaroni, de hele inhoud beland op de grond en hups meneertje klimt in de la gaat staan en kan zo bij de magnetron en de aanrecht waar dus niets meer veilig is, ook hebben ween een houten kast daar staan een muziek box naast, nou je raad het al, 1 …..2……… hupsakee en hij staat boven op die kast.
Nou en zo kan ik nog wel even doorgaan .Dussss een echt stoere boy die geen gevaar ziet.
De waterbak van de honden die is al vele malen omgekiept elke keer zet ik hem hoog maar de honden drogen uit hihihi geintje dus soms even snel op de grond nou je hebt je rug nog niet gekkerd en kletssssssssssss een waterballet, hihihi
Yannick is een heel vrolijk mannetje maaaaaaar er zit pit voor 10 in dat merkten we eigenlijk al heel snel.
Hij kan ook echt heel kwaad worden, dan is hij echt pissig zeggen wij dan altijd.
Hij is snel uitgekeken op zijn eigen speelgoed nou en hij heeft echt veel geloof me,maar hij wil meer meer en nog eens meer.
Spannende dingen geen plastic telefoontje of ander mooi speelgoed, , hij wil klauteren klimmen, en ontdekken. Aan de pc zitten aan de tv zitten aan alles zitten wat natuurlijk niet mag.
Hij groeit ons arm, zit inmiddels op maat 86 van shirt en 80 van broekje maar ook dat duurt niet lang meer.
Ik zal morgen even wat foto,s erop zetten hoe hij op alles klimt dan kun je het meebeleven.We hebben nu een andere pc dus moet even alle foto,s overzetten maar dat komt echt snel belooft ik!!ik zal wel alvast wat plaatsen  wat al in deze pc staat .
In een winkelwagentje in het winkelcentrum vind ie ook geweldig, Laatste naar de ballenbak geweest een groot succes.
Met de tandje wil het nog niet zo, onder twee boven 3 daar blijft hij hangen, de haartjes beginnen nu eindelijk een klein beetje te groeien zijn eerste knipbeurt heeft ie gehad .
Wat erg lief is als de piep gaat van de magnetron dan roept Yannick al vanuit de woonkamer kkkaaaaaaaaaar (klaar) dus zo schattig.
mama ,apa (= opa) ama)= oma, boba =( bobi) halloooooooooo bij alles wat hij vast pakt zet ie aan zijn oor en roept dan hallo met zijn zware stemmetje , laatst met de randomreader van de bank hallooooooooooooooo dan moet je samen erg lachen.
Hij weet precies hoe je een muis vasthoud met dat piepkleine wijsvingertje scroll hij over het wieltje zo lief, hij kijkt dan meteen naar het scherm wetend dat daar iets gaat gebeuren als je dat doet slim he! Maar ja wat wil je twee mama, s die veel gebruik maken van de pc hihihi
Ook heel apart is alles gooit ie door het kattenluik, zo ging ik laatst naar buiten en vond daar twee lepels, de randomreader, de soeplepel, een wasknijper, enz enz en dacht aaaaaaaaaajaaaaaaaaa onze zoon .
Met de dieren gaat het heel goed, alleen voor junior blijft het oppassen die is nou eenmaal heel apart en elke dag vertellen we yanncik pas op pas op voor junior, en nu lijkt hij het te begrijpen hij benaderd junior heel anders als de ander twee waar hij echt alles mee kan doen.
Eten kan hij nog steeds heel erg goed, maar dat is hem ook aan te zien, alhoewel hij flinke bolle wangen heeft en hele stevige stoere benen, zit er verders geen vet teveel op zijn lijfje, het Cb zegt ook steeds die word heeeeeel lang en niet dik.
Vaak word hij 1.5  tot 2 geschat kun je nagaan!!Hij heeft tot nu toe nog nooit iets NIET gegeten , hij eet dus ECHT alles .
Ik denk dat Yannick nu 12.5 a 13 kilo zag wegen maar hij is  ook echt heel lang, op de cb steekt ie met kop en schouders uit boven alle lijnen.
Hi pakt snel alle dingen op dat is wel heel leuk, je hebt hem heel snel iets geleerd. waar hij zich wel heel goed mee kan vermaken zijn een paar simpele hondenbrokje en twee lege bakjes brokje .IN zegt hij dan en dan roept hij weer UUUIT , je zult zeggen wat gevaarlijk kleine brokjes, maar op een of ander manier weet hij precies wat je wel en niet kan eten, en stopt bijna nooit dingen die je niet kunt eten in zijn mond. Uiteraard letten we  hier goed op.
Wat slapen betreft  gaat super tegen 7 uur half 8 flesje pa en lekker naar bed, nooit een probleem na 2 min slaapt hij tot gem half 8 8 uur s, morgen dus das geweldig.Speentje heeft ie nog wel maar 9 van de 10 x gooit hij hem zelf een heel eind uit zijn buurt weg met dat ding lijk het dan wel of ie wil zeggen.
Sinds vandaag hoorde we weer een ander klant in zijn stem een andere brabbel.
Hij gaat nog steeds 1x in de week naar de ouders van Patrice dat vind ie geweldig die zijn de hele dag met hem bezig .
We zitten soms wel te denken hem toch op te geven voor bv een halve dag in een soort peuterspeelzaal , niet omdat het voor ons qua werk noodzakelijk is maar meer voor hem zelf, het leren spelen met andere kinderen het leren delen enz .

Hier wat foto's  onze zoon en zijn capriolen!
Fotos_bruiloft_eigem_camera_192 Fotos_bruiloft_eigem_camera_156 Fotos_bruiloft_eigem_camera_132 Fotos_bruiloft_eigem_camera_090 Kopie_van_fotos_bruiloft_eigem_camera_08 Fotos_bruiloft_eigem_camera_140 Fotos_bruiloft_eigem_camera_141 Fotos_bruiloft_eigem_camera_158