vrijdag 21 juli 2006

Echt leven gevoeld!

Ik had op 7 juli even het idee dat ik een beweging voelde toen ik heel rustig lag te relaxen bij de schoonheidsspecialiste.Maar nu gisteren 20 juli was het pas echt raak!!! ik lag op de bank, en zat toevallig naar mijn buik te kijken en ineens zag ik echt een gedeelte omhoog gaan, super gaaf! voelde het ook heel duidelijk van binnen uit.Ik meteen Patrice geroepen, die wilde dat ook voelen en zien, maar natuurlijk als je op iets wacht gebeurd er niets, maaaaaaaaaaaar tijdens het tv kijken samen op de bank had Patrice haar handen een kwartier op mijn buik en ineens JA zei ze ik voelde iets een plopje, een beweging ik knikte en zei ja hte klopte ik voelde het ook.Dus een mijlpaal gisteren samen voor het eerste leven gevoeld super gaaf!!Oja en de 20 weken echo was weer niet gelukt ons eigenwijsje ligt zo diep naar acteren dat ze weer niet bij het hoofd konden dus nu mogen we 1 aug weer terug!!!We hadden niet anders verwacht hoor hahahahah alle echo, s gaan bij ons in drieen, hahaha
gr diana

vrijdag 14 juli 2006

20 weken screening echo

Vandaag hadden we een afspraak in het ziekenhuis voor een 20 weken echo.
Hier kunnen ze heel veel op zien zoals vele organen, open ruggetje hazenlip,  klompvoetje  enz.
Zo als we als hadden voorspeld moeten we volgende week weer terug, niet erg hoor hahahaha je zou het liefst elke week een echo willen.
Ze hebben heel veel kunnen zien op de echo zoals hartje hersenen maagje niertjes voetje ruggetje , behalve het aangezicht en de omtrek van het hoofd.
Dus werden we weer verzocht om maar een half uurtje rond te gaan rennen in het ziekenhuis, maar ons eigenwijsje  lag nog net zo, hoofd diep in de bekken en net als alle keren handjes voor het gezicht!!
Maar goed volgende week mogen we terug nieuwe ronde nieuwe kansen.
Maar tot zover zag alles er goed uit ook de metingen van bovenbeen en arm klopten precies met het termijn, mijn uitteldatum is nu 3 dec .
gr diana

Nieuwe Buikfoto,s bijna 20 weken

14707_buik_diaan_001_2 14707_buik_diaan_003  14707_buik_diaan_002

vrijdag 7 juli 2006

3/4D Echo laten maken bij babyvieuw

7 juli was het zover op naar Arnhem.

Bij babyvieuw hebben we onze eerste 3/4D echo laten maken van onze kleine ukkepuk.

Was een leuke dag, we laten 2x een 3/4d echo maken nu( 7 juli) met 18.5 weken en veel later als ik zo rond de 27 a 28 weken ben.4d_echo 4d_echo_2 4d_echo_3 
Het geslacht weten we nu ook maar dat houden we nog even geheim.